Biesseltsebaan 30-40&41 — 6561 KC — GROESBEEK

Prachtige dubbele recreatiewoning (2), van het duurzame red ceder hout,
op een grondstuk van 655 m2.
Woonoppervlakte: 125 m2. Brutoinhoud 325 m3. bestaande uit:
1. Een woongedeelte (nummer 41) met een luxe Bulthaup-keuken met kookeiland, geleemstuckte muren, oude brede grenen vloerdelen uit een klooster, twee grote dakramen, houtkachel, grote berging, hal en toilet, centrale verwarmingsketel (Intergas HRE combi-ketel 2015) met radiatoren en twee grote schuifpuien met aangebouwde veranda van 7×3,5 m. Dubbelwandig, voorzien van wand- en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Er zijn twee ruime parkeerplaatsen.
2. Een slaapgedeelte (nummer 40) met entree, slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin, geleem-stuckte muren, oude grenen vloerdelen. Luxe badkamer met ligbad, vaste wastafel, hangtoilet, douchecabine en designradiator. Werkkamer/berging met Intergas HRE combiketel 2015 en was-droogmachine aansluiting. Dubbelwandig, voorzien van wand-en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
3. Tuin met mooi tuinhuis
De tuin is altijd een belangrijke bron van liefde en aandacht geweest. Door de jaren heen zijn er diverse mooie hoekjes gecreëerd, waarbij mooie beplantingen zijn gedaan en kiezelpaden zijn aangelegd. Ook is er een grote vijver met beekloop en zijn er diverse terrasen aangelegd.
Alles goed onderhouden.
Oppervlakte tuinhuis 10 m2.
Staat van onderhoud
Binnen-buitenonderhoud van het object: goed, bouwkundige contructie: goed.
Er is geen achterstalling onderhoud. Geen aanleiding tot nader bouwkundig onderzoek conform taxatierapport 2017.
Erfpacht
Op de twee ter plaatse afgepaalde stukken grond met de nummers 40 en 41 zit recht van erfpacht. Einddatum van het recht is: 2032. De vergoeding voor de twee percelen is €3650,- per jaar. Verlenging is mogelijk na 2032. De erfpacht canon wordt jaarlijks met de index verhoogd. Het is mogelijk om de grond te kopen van de eigenaar van het park.
De parkkosten bedragen 115,- euro per maand en betreffen het onderhoud van het park en haar gemeenschappelijke ruimten op alle fronten.
Omgeving
De recreatiewoning is zeer rustig gelegen aan een onverharde weg op het Bungalow park ‘De Cantecleer’ te Groesbeek. Dit park ligt in een prachtige bosrijke omgeving dicht in de buurt van Nijmegen, en heeft alle benodigde winkels in zowel Malden, Groesbeek en Molenhoek op fietsafstand. Het is gelegen aan een bijzonder heidegebied midden in het bos dichtbij het heuvellandschap van Berg en Dal en het beschermde natuurgebied de Ooij.

Het gebied is uitermate geschikt om te wandelen, te fietsen of anderzijds te recreëeren en ’s nachts de uilen in stereo te horen.

Vraagprijs € 167.000,– K.K.

Biesseltsebaan 30-40&41 — 6561 KC — GROESBEEK

Routebeschrijving


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goede Internetmakelaar voor een scherpe prijs!

Prima deskundig internetmakelaar dhr. Hoogendoorn kwam afspraken correct na. Afwikkeling 100% in orde, als internetmakelaar zeker aan te bevelen!

Dhr. Jan van Westeren