Groenedijk 6 124
1487 ME
OOST-GRAFTDIJK

Let op: de villa maakt onderdeel uit van een verkoop van totaal drie villa’s, te weten; Groenedijk 6-112, Groenedijk 6-124 en Groenedijk 6-162. De villa’s worden gezamenlijk verkocht, inruil van onroerend goed is mogelijk.

De totale verkoopprijs voor de drie villa’s: € 975.000 k.k.

Zaanse vakantievilla met een historische uitstraling en een luxe inrichting. De woning heeft een traditioneel trasraam en/of puntgevel en een makelaar op het dak.

Van binnen zijn de woningen van alle gemakken voorzien. De Zaanse vakantievilla bestaat uit een woonruimte, keuken, drie slaapkamers , twee toiletten en twee badkamers. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer begane grond beschikt over een inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting en grenst aan de slaapkamer. De badkamer op de eerste verdieping beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel.

Het park is het gehele jaar geopend en er zijn diverse voorzieningen voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad / wellness, sportfaciliteiten, een restaurant, fiets- en bootverhuur, een kinderboerderij, speeltuin en een parksupermarkt. Villapark De Rijp heeft een open vaarroute naar het Alkmaardermeer en andere omliggende wateren.

Deze woning wordt aangeboden middels een DEELDIENST. Voor meer informatie over deze recreatiewoning verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

 

 

 

 

Goed persoonlijk contact

Verkoopvakantiewoning.nl was de juiste makelaar voor mij. Goed persoonlijk contact, we zijn erg tevreden. Ook de pakketten die worden aangeboden zijn erg prettig. Ik raad deze makelaar iedereen aan!

Mevr. Hanife Larcin

Groenedijk 6 124
1487 ME
OOST-GRAFTDIJK

Routebeschrijving


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[/section]