Hommelweg 2 K343
6114 RT
SUSTEREN

Dit chalet heeft een oppervlakte van ca. 85 M². Ook een canexel schuur hoort erbij. Het geheel staat op eigen grond, waarvan de totale oppervlakte 409 M² bedraagt. Is gelokaliseerd op het mooie Landgoed Hommelheide (Resort Limburg van EuroParcs) in Susteren in het bosrijke Zuid Limburg.

Er is WiFi in het chalet aanwezig met dus internet, telefoon en interactieve tv.
Ca. maart/april 2015 is het gehele dak gereviseerd opgeleverd, zodat zowel ventilatie als isolatie volledig in orde is.
VERDER EN HÉÉL BELANGRIJK: HET CHALET IS NOOIT VERHUURD GEWEEST en wij roken niet en hebben geen huisdieren. Wij zijn eerste eigenaar.

De plek op het park is een van de best denkbare.
Het chalet is aan de buitenzijde geheel rondom (dus ook de ingangsdeur) voorzien van rolluiken en behalve de heel kleine ramen zijn deze alle elektrisch bedienbaar.
Verder zijn alle bewegende ramen voorzien van inklemhorren, hetgeen belangrijk is i.v.m. insecten. Bovendien zijn alle ramen voorzien van dubbel glas met bedienbare ventilatiestroken.
Er is tevens airco aangebracht. De sloten zijn voorzien van certificaat cilinders.
De open keuken is in 2015 voor zien van een nieuwe koel- vrieskast, elektrische 4-pits Miele kookplaat, een zeer geavanceerde Bauknecht combi magnetron, en Siemens 3 in 1 vaatwasser, kortom alles topmerken.
De jaarlijkse parkkosten bedragen momenteel ca. €1600 à €1700 p.j., maar bij overname van dit chalet gaan de huidige parkkosten door het kettingbeding mee in de overeenkomst en die bedragen voor dit jaar ca. € 891 en zijn onderhevig aan de CPI index, zodat niet willekeurig kan worden verhoogd.
Veel extra’s, zoals tuin set (waarde ca. 3750,00) enz., enz. zijn naast vele andere extra’s in de vraagprijs begrepen. Ook is heel veel meubilair, en bedden van prima kwaliteit in de prijs begrepen, evenals serviesgoed en bestek.

Wij leiden U graag rond met nadere uitleg.

Deze woning wordt aangeboden middels een DEELDIENST. Voor meer informatie over deze recreatiewoning verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

 

 

 

Goed persoonlijk contact

Verkoopvakantiewoning.nl was de juiste makelaar voor mij. Goed persoonlijk contact, we zijn erg tevreden. Ook de pakketten die worden aangeboden zijn erg prettig. Ik raad deze makelaar iedereen aan!

Mevr. Hanife Larcin

Hommelweg 2 K343
6114 RT
SUSTEREN

Routebeschrijving


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[/section]