Marktplaz 8
LAUTENHAL-LANGELSHELM
Duitsland

Te koop aangeboden in Bergstadt Lautenthal (Langelsheim) Hotel, Bar, Restaurant “Historisches Hotel Rathaus”, gelegen in het centrum van Lautenthal, aan de Marktplaz 8.

Het gebouw mag met recht het etiket Historisch hebben. Ooit gebouwd als gemeentehuis in 1570, alwaar ook de rechtbank en later ook het kerkbestuur zetelde, is het in 1658 reeds omgebouwd tot hotel en bestaat inmiddels 360 jaar. Het gebouw is dan ook aangemerkt als monument.

Het gebouw beschikt over een forse, modern-klassiek oosters ingerichte horeca ruimte, met een grote bar en ruime zitplaatsen. (45). Ruimte voor meer zitplaatsen is zeker mogelijk. De horeca ruimte is compleet nieuw ingericht. Naast de barruimte bevind zich een horeca keuken met voldoende apparatuur en een kantoorruimte. Wegens familieomstandigheden worden nu slechts een 6 tal kamers geëxploiteerd. De horeca-activiteiten kunnen verder zijn eigen inzicht en smaak verder worden uitgebouwd, inclusief een restaurantfunctie en een mooi aangelegde biergarten.

Het pand beschikt over 17 hotelkamers met douche en/of bad en allen met een eigen toilet. Op dit moment kunnen 14 kamers geëxploiteerd worden.

Verder omvat het gebouw een groot appartement op de tweede verdieping en een enorme zolderruimte op de derde verdieping.

De totale vloer-oppervlakte bedraagt ongeveer 1050 vierkante meter.

Het pand is volledig voorzien van een aardgas gestookte CV en een daaraan gekoppelde warm water voorziening. De klandizie is gemengd er komen zowel particuliere als zakelijke klanten (o.a. Hannover Messe).

Kortom …. Het Roer om? ….
Ben u de ondernemer die dit bijzondere object in al zijn glorie doet herrijzen?….hier ligt uw Kans!

Vraagprijs €. 275.000,00 is inclusief inventaris ter waarde van € 40.000,00, vrij van Goodwill

Huurkoop/hypotheek is mogelijk met aanbetaling eigen middelen i.h.v. € 75.000,00 k.k. Inruil/koopruil met Nederlands onroerend goed kan een optie zijn. Aflossing restwaarde koopprijs in 15 jaar mogelijk, rente vast, met maandelijkse aflossing.

Historisches Hotel Rathaus is gelegen aan de voet van het Harz gebergte met veel wandel, langlauf en (motor-) fietsroutes. Bergstadt Lautenthal heeft een mooi openluchtbad, omringd door de bergen. De keizerstad Goslar ligt op 13 kilometer en op ca 7 kilometer van de snelweg A7 – Hannover – Kassel. Neem een kijkje op de websiite van Historisches Hotel Rathaus voor meer informatie

 

 

Goed persoonlijk contact

Verkoopvakantiewoning.nl was de juiste makelaar voor mij. Goed persoonlijk contact, we zijn erg tevreden. Ook de pakketten die worden aangeboden zijn erg prettig. Ik raad deze makelaar iedereen aan!

Mevr. Hanife Larcin

Marktplaz 8
LAUTENHAL-LANGELSHELM
Duitsland

Routebeschrijving


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[/section]