Posthoornseweg 6
5062 SZ OISTERWIJK

Dit is een buitenkansje voor iemand die van ruimte, rust en bos houdt!

In de bossen bij Oisterwijk vlak bij het natuurgebied de Campina, staat dit enorme chalet van maar liefst 112m2! Dat is uniek omdat nieuwe chalets niet groter dan 60 m2 mogen zijn. Daarmee heb je een uitzonderlijk ruime living met aan twee zijden openslaande tuindeuren.
De open keuken is voorzien van vaatwasser, combi-oven, vijfpits gasfornuis met afzuigkap en een koelvries combinatie. Daarnaast is er een badkamer met bad en aparte douche, toilet en dubbele wastafel. De badkamer functioneert prima maar is erg gedateerd en moet nodig opgeknapt worden.
Er is een apart toilet in de gang. Naast een ruime slaapkamer zijn er nog twee kleinere slaapkamers en een bijkeuken met uitgang naar de carport. De CV ketel is in 2015 vervangen. Het chalet is in 1986 gebouwd en in 2018 nog geschilderd.

Het chalet staat tegen het bos aan op het bungalowpark De Lork.

Omdat het chalet zo groot is staat het op twee percelen. In totaal ongeveer 500 m2. In 2019 is het stageld 4.448 euro. Kun je dat opbrengen dan is dit je kans om een echte ruime recreatiewoning te kopen.

Het park De Lork is een bijzonder rustig park voor met name 40+ zonder speel- of sportvoorzieningen. Permanente bewoning is er niet toegestaan, er geldt een maximum van 182 overnachtingen per jaar maar het park is het hele jaar door toegankelijk.

Huisdieren zijn welkom.

 

Goed persoonlijk contact

Verkoopvakantiewoning.nl was de juiste makelaar voor mij. Goed persoonlijk contact, we zijn erg tevreden. Ook de pakketten die worden aangeboden zijn erg prettig. Ik raad deze makelaar iedereen aan!

Mevr. Hanife Larcin

Posthoornseweg 6
5062 SZ OISTERWIJK

Routebeschrijving


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.