Rue de l’Abbaye 5
36310 – La Colombe
Frankrijk

Lieflijk huisje in het natuurpark de la Brenne in het departement Indre, Geheel gerestaureerd en zeer smaakvol ingericht.

Beneden: woonkeuken met open haard,
2 slaapkamers, een badkamer met douche.
Een grote woonkamer, vroeger de molenkamer, toen het huisje nog een watermolen was. Boven een mezzanine met beschilderd Roemeens bed en een grote, gerestaureerde zolder, zeer smaakvol ingericht.

Het geheel ligt in een gehucht in een coulissenlandschap, waar verder de abdij is, een portierswoning en twee boerderijen
Het geheel ligt op een ha. grond, en is omringd door kleine riviertjes. Een deel is weiland (dat twee keer per jaar wordt gemaaid door de boer)en een deel is een door een tuinarchitect aangelegde bomentuin

Het geheel ligt in een rustige omgeving met dorpjes op afstanden van resp. 4, 7, en 14 km. Het object is omgeven door kleine riviertjes. In de omgeving veel natuur- en cultuurschoon, fijn om te wandelen, te fietsen en te vissen. Geweldig voor vogelkijkers, zelfs de hop en de adelaar komen voorbij.

Goed persoonlijk contact

Verkoopvakantiewoning.nl was de juiste makelaar voor mij. Goed persoonlijk contact, we zijn erg tevreden. Ook de pakketten die worden aangeboden zijn erg prettig. Ik raad deze makelaar iedereen aan!

Mevr. Hanife Larcin

Rue de l’Abbaye 5 — 36310 – La Colombe

Frankrijk

Routebeschrijving


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.