Zwembadweg 1-86 — 6061 EZ — Posterholt

Op Landal GreenParks “Landgoed Aerwinkel” in Posterholt is te koop onze 6-persoons volledig ingerichte vrijstaande recreatiebungalow.
Bij uitstek geschikt voor wie op zoek is naar rust en natuur voor eigen gebruik en met uitstekende verhuurmogelijkheden.
Deze in 1997 gebouwde woning heeft een woonoppervlakte van 92m2 en staat op een ruime kavel van 590m2 eigen grond. De woning heeft een tuin rondom, met het terras ligt op het zuid-westen. De woning is van steen gebouwd, met pannen gedekt en heeft betonnen vloeren. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer, een zit- en eethoek en open haard. De open keuken is volledig vernieuwd in 2014 en is o.a. voorzien van een 4 pits gasstel, koelkast, afzuigkap, combi- oven en vaatwasser. In 2009 en 2015 is het meubilair en aankleding volledig vernieuwd. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan één gelegen is op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer op de begane grond is voorzien van een ligbad en wastafel. Er is een separaat toilet. Desgewenst is op de verdieping een extra badkamer cq toilet te realiseren. De woning wordt verkocht inclusief meubilair, 6 persoons inventaris en participatie Vereniging van Eigenaren. De woning is voorzien van een aangebouwde(fietsen)berging. In deze berging bevindt zich de centrale verwarmingsketel, welke in 2009 vernieuwd is met een aansluiting voor een wasautomaat.
De verhuurovereenkomst met Landal is per 1-1-2016 verlengd voor 15 jaar. Per jaar opzegbaar voor een individuele eigenaar. Eigen gebruik ook bij verhuur onbeperkt mogelijk.

Op her park zijn aanwezig, receptie, bar, restaurant, bowlingbaan, (overdekt) zwembad, sauna, fietsverhuur, speelattributen, visvijver.
Kerncijfers:
WOZ waarde 2016: 107.000 euro
Waarde participatie Vereniging van Eigenaren ca 3.500 euro
Jaarlijkse bruto huuropbrengst >16.000,- euro
Jaarlijkse parkbijdrage in 2017 2.655,- euro (niet verhurend 1595,- euro)
Onderhoudsbijdrage bungalow(Reservering) 385,- euro
Tuinonderhoud (prive gedeelte) 520,- euro
Gas/electra kosten (uitsluitend indien verhuurd) 1.104,- euro (voorschot)
Belasting gemeente Roerdalen 359,52 euro

Tevens eigenaar via VvE van centrale voorzieningen, infrastructuur en grond.

 

Zwembadweg 1-86 — 6061 EZ — Posterholt

Get directions


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed persoonlijk contact

Verkoopvakantiewoning.nl was de juiste makelaar voor mij. Goed persoonlijk contact, we zijn erg tevreden. Ook de pakketten die worden aangeboden zijn erg prettig. Ik raad deze makelaar iedereen aan!