Verkopen met een makelaar maar zonder de gebruikelijke kosten die daar aan vast zitten.

Samen met een makelaar je recreatiewoning verkopen hoeft niet duur te zijn, wij als innovatieve internetmakelaar helpen u hier graag bij! Door zelf actief betrokken te zijn in het verkoopproces kunt u al voor €349,- uw recreatiewoning verkopen via Funda. Naast Funda komt u woning ook op Jaap, Hoogveste en natuurlijk onze eigen site. Er zijn pakketten om je woning te verkopen vanaf €349,- tot €849,- en allemaal zonder courtage! Zo heb je toch de voordelen van een makelaar zonder de hoge kosten die hier aan vast zitten.

Zelf je recreatiewoning verkopen vraagt om goede promotie.

Je recreatiewoning verkopen, dat doen we samen! Om je recreatiewoning te verkopen moet de woning natuurlijk goed gezien worden. Wanneer de woning vaak en goed bekeken wordt is de kans op het vinden van een koper aanzienlijk groter. Vanwege de beperkte opties voor het zelf online aanbieden van uw woning is een makelaar eigenlijk onmisbaar. Dat is de reden dat verkoop je vakantiewoning in het leven geroepen is. Samen met ons kan je toch je recreatiewoning aanbieden op Funda, de grootste Nederlandse website voor verkoop van onroerend goed. En dit zonder duizenden euro’s te betalen aan makelaarskosten!

Actief in heel Europa.

Door onze deeldienst zijn wij niet alleen werkzaam in ons dorp of onze regio. Wij hebben recreatiewoningen door heel Nederland en verschillende huisjes in Europa. Hierdoor beschikken wij over brede ervaring betreft het kopen en verkopen van recreatief onroerend goed. Dankzij deze brede kennis van de markt kunnen wij jou helpen met een sterke begeleiding en duidelijk advies. Wij hier bij Verkoopvakantiewoning.nl gaan altijd voor het uiterste en zullen ons ten alle tijden maximaal inspannen om het gewenste resultaat voor u te behalen, en dat zonder courtage of extra kosten!

Je huis zelf verkopen zonder makelaar, waarom kan dat eigenlijk niet?

Ruim 90% van de kopers start hun zoektocht op Funda. Wanneer je geen gebruik maakt van een makelaar zal je recreatiewoning ook niet op Funda komen te staan. Hierdoor zal uw recreatiewoning weinig bekeken worden en duurt de verkoop vaak langer. Op een goede manier je recreatiewoning verkopen doe je dus samen met Verkoopvakantiewoning.nl, dit kan al voor de scherpe prijs van €349,-.

De leuke dingen doet u zelf, wij doen de rest!

Waarom veel betalen voor dingen die u gemakkelijk zelf kunt doen? Dat is de gedachte achter verkoopvakantiewoning.nl. De innovatieve recreatiemakelaar voor de particuliere- en de zakelijke klant. Bij een traditionele makelaar wordt de opname van de woning, het maken van de foto’s en verkoopteksten door de makelaar gedaan. Maar wie kan dit nou beter dan u als eigenaar? Door dit zelf te doen bespaart u op de makelaarskosten en zal uw vakantie woning verkocht worden zoals u dat wilt!

Wij helpen u met het verkopen van uw woning. Zaken waarvoor specifieke kennis nodig is kunt u aan ons overlaten. Natuurlijk staan wij altijd klaar voor uw vragen binnen het verkoopproces.

 

Besparen op courtage.

Bij een traditionele makelaar betaal je gemiddeld rond de €3000,- courtage bij verkoop van je recreatiewoning, je voordeel bij VerkoopVakantiewoning.nl is dus meer dan €2600,- Dat geld ben je dus niet kwijt voor het verkopen van je recreatiewoning, maar is bijvoorbeeld te besteden aan je nieuwe huisje of om mee te sparen.